Ponovni početak rada GK Sokol

Poštovani roditelji,

 

Od srijede 13.5.2020. započeo je rad Gimnastičkog kluba Sokol Karlovac. S obzirom na situaciju povezanu s pandemijom COVID-19 i novim mjerama koje moramo poštivati, rad s grupama će se postepeno vraćati u dvoranu:

  • Od ponedjeljka 18.5.2020. s treninzima počinju sve natjecateljske grupe
  • Od četvrtka 21.5.2020. s treninzima počinju grupe popularne gimnastike (školski uzrast)
  • Od ponedjeljka 1.6.2020. s treninzima počinju predškolske grupe

 

Budući da novim mjerama imamo strogo ograničen broj djece koja smiju istovremeno biti u dvorani potrebno se unaprijed najaviti i pritom ispuniti izjavu. Najava i ispunjavanje izjave moguće je ispuniti isključivo osobnim putem u razdoblju od 16:00 do 17:30 na štandu koji će biti postavljen ispred dvorane u razdoblju:

  • Od 18.5. do 20.5.2020. za grupe popularne gimnastike
  • 18.5. do 29.5.2020. za predškolske grupe

Termini treninga bit će objavljeni nakon što vidimo točan broj djece koja će dolaziti na trening.

Tijekom prijava i ispunjavanja izjave te dolazaka na treninge roditeljima nije dopušten ulazak u objekt. Djecu će treneri preuzeti na ulasku u dvoranu (prilikom ulaska vodi se detaljna evidencija dolazaka na trening), te nakon treninga ispratiti do izlaza iz dvorane gdje će roditelj moći preuzeti svoje dijete. Članarina za svibanj neće se naplatiti budući da je naplaćena članarina za ožujak, a treniralo se samo do polovice mjeseca. Za djecu predškolskih grupa članarina za lipanj bit će umanjena za 50%.

S obzirom na cijelu situaciju i propisane mjere moguće je da će se termini treninga mijenjati tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Zbog toga Vas molimo za strpljenje i razumijevanje jer cilj nam je organizirati rad tako da se treningu mogu priključiti svi članovi kluba.

Powered by aj WordPress